צוות מקסי דיגיטל מופקד על ניהול המותג הדיגיטלי 'Helen Doron International' באמצעות הרשתות החברתיות. מדובר במוסד בינ"ל ללימוד אנגלית לילדים הפועל ב-39 מדינות שונות ברחבי העולם, מפעיל כ-120 זכיינים וכ-1200 מפיצים מקומיים. הכלים הפדגוגיים הייחודיים המיושמים בין היתר בשיטת לימוד חדשניות שבבסיסן למידה מהנה ואינטראקטיבית.
חשיפת המסרים לקהל של הורים לילדים ב-39 מדינות שונות במטרה לשכנע אותם לרשום את ילדיהם למסגרות הקיימות.
יצירת סט קמפיינים ומתודת עבודה דיגיטלית חכמה המותאמת לשיווק במגוון רחב מאוד של מדינות ותרבויות. שיטה זו מאפשרת שליטה בכל מרכיבי הקמפיין: קהל, תקציב, תוכן, ובכל שלב במשפך השיווקי, תוך שמירת היכולת שלנו כמפרסמים להיות דינמיים ולהגיב במהירות לשינויים בזירה הדיגיטלית.
לאחר 3-4 חודשים פיצחנו את האסטרטגיה המאפשרת לקבוע את היעדים, ואחרי 6 חודשים הגענו ליעדים שהוגדרו – חשיפה גבוהה יותר של המותג לקהלים חדשים, וכן העמקת החשיפה בקרב הקהלים הקיימים.
יש לציין כי התהליך עדיין נמצא בעיצומו וממשיך להביא לתוצאות משביעות רצון.
מעל 250 לידים B2B איכותיים בשנה בלבד, פתיחת סניפים נוספים באירופה ובאפריקה, הצלחה בכניסה לשוק האמריקאי, LTV חיובי גבוה.
אנחנו מעדכנים את סיפורי הצלחה כדי שתוכלו לקרוא ולהבין כי אנחנו חברת שיווק דיגיטלי לא שגרתית, עם מגוון לקוחות, הפועלת כדי להגדיל את הפעילות העסקית של לקוחותיה ע”י אסטרטגיה ברורה ומדידה. כנסו לקישורים הבאים כדי לקרוא סיפורי הצלחה נוספים.